U bent hier

Introductieweek Leeuwarden

In Leeuwarden heet de algemene introductieweek LEIP! Tijdens LEIP! maken alle nieuwe studenten in Leeuwarden kennis met elkaar en alles wat de stad te bieden heeft. Je krijgt handige informatie, er zijn heel veel toffe feesten en andere gezellige activiteiten.

Tijdens deze week leer je ook de stad van binnen en van buiten kennen. Je komt van alles te weten over uitgaan, plekken om te studeren en gezellige terrasjes. Daarnaast organiseren de studentenverenigingen grote feesten en je kunt overal even binnenkijken. Zo weet je meteen of er een vereniging is waar jij lid wil worden! De verschillende hogescholen organiseren vaak ook een eigen introductieperiode. Zo organiseert NHL Steden elk jaar de StudyStartWeek waar je kennis maakt met de hogeschool, je opleiding en je klasgenoten. Check dus vooral even wat er georganiseerd wordt als je bent ingeschreven voor je opleiding!

Wil je tijdens je studententijd niks missen van het studentenleven in Leeuwarden? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

 

 

Lees ook

Studie in het Engels
Abonneren op