U bent hier

Studentenverenigingen in Leeuwarden

Leeuwarden is een van de gezelligste studentensteden van Nederland! Er zijn verschillende studiemogelijkheden aan de hogescholen en universiteiten, maar je wil natuurlijk ook genieten tijdens je studietijd. Word daarom ook lid bij een van de verschillende studentenverenigingen voor een onvergetelijke studententijd!

Lid worden bij een studentenvereniging in Leeuwarden

In Leeuwarden vind je gezelligheidsverenigingen, studentensportverenigingen en religieuze studentenverenigingen. Sommige verenigingen hebben een ontgroening en veel verplichtingen. Maar er zijn ook steeds vaker verenigingen zonder ontgroening en met minder verplichtingen. Er is dus altijd een studentenvereniging die bij jou past. Weet je nog niet of een studentenvereniging iets voor jou is? Dan hebben wij alle voor- en nadelen van lid worden bij een studentenvereniging op een rijtje gezet. Het is ook handig om kennis te maken met de verschillende studentenverenigingen tijdens de introductieweek. Je weet dan snel genoeg of er een vereniging is waar je bij wil!

Wil je niks missen van de studentenverenigingen in Leeuwarden?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Gezelligheidsvereniging in Leeuwarden

Studenten gezelligheidsverenigingen zijn studentenverenigingen waar gezelligheid voorop staat. De leden organiseren samen activiteiten en genieten van hun studententijd.

Sportverenigingen in Leeuwarden

Bij een studentensportvereniging combineer je sport met de gezelligheid van een studentenvereniging. Zo blijf je tijdens je studententijd fit en leer je nieuwe mensen kennen!

Studieverenigingen in Leeuwarden

Hier vind je een overzicht van alle studieverenigingen uit Leeuwarden Studentenstad. Een studievereniging is iets anders dan een studentenvereniging. Een studievereniging is verbonden aan een specifieke studie.