U bent hier

Gezelligheidsvereniging in Leeuwarden

Studenten gezelligheidsverenigingen zijn studentenverenigingen die niet speciaal gericht zijn op een bepaalde sport, religie of sociaal doel, maar vooral op samen activiteiten organiseren en genieten van je studententijd.

Bij gezelligheidsverenigingen is het absoluut niet het doel om alleen maar te drinken en te feesten, maar juist ook om jezelf te ontwikkelen, om elkaar te stimuleren om een studie te halen. In Leeuwarden vind je de onderstaande gezelligheidsverenigingen.

Sempiternus

Door alle tradities weet Sempiternus zich goed te onderscheiden. Daarnaast staat Sempiternus bekend om de geweldige feesten en het opbouwen van een groot netwerk tussen studenten.

Studentenvereniging Osiris

Studentenvereniging Osiris is de grootste studentenvereniging van Leeuwarden. Met de feesten en activiteiten van Osiris maak je van je studietijd je studententijd!

Studentenvereniging Io Vivat

Studentenvereniging Io Vivat bevindt zich in hartje Leeuwarden. De perfecte plek om een onvergetelijke studententijd te beleven met jouw nieuwe studievrienden.

Wijnvereniging Dionysus

Wijnvereniging Dionysus is een studentenvereniging die zorgt voor verbinding tussen verschillende studenten. Dit ontstaat tijdens de wijnproeverijen die worden georganiseerd om samen meer kennis op te doen over wijn.

A.S.V Wolwêze

Dé studentenvereniging voor mensen die houden van gekte, gezelligheid en geen verplichtingen. Zo doet de studentenvereniging dan ook niet aan ontgroeningen of regels. Lees hier alles over deze leuke studentenvereniging.