U bent hier

Gezelligheidsvereniging in Leeuwarden

Gezelligheidsverenigingen zijn studentenverenigingen die niet speciaal gericht zijn op een bepaalde sport, religie of sociaal doel. Het belangrijkste bij een gezelligheidsvereniging is dat leden samen activiteiten organiseren en genieten van hun studententijd! Natuurlijk wordt er bij gezelligheidsverenigingen gefeest, maar dat is niet waar het alleen maar om draait. Persoonlijke ontwikkeling, elkaar stimuleren om een studie te halen, een netwerk opbouwen en ervaring opdoen in een commissie of een bestuur, kan namelijk ook bij een studenten gezelligheidsvereniging! In Leeuwarden zijn verschillende studenten gezelligheidsverenigingen. Het complete overzicht vind je hieronder.

Niks missen van de gezelligheidsverenigingen in Leeuwarden?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Is een gezelligheidsvereniging niks voor jou? Er zijn ook studentensportverenigingenreligieuze verenigingen en overige studentenverenigingen in Leeuwarden!

Sempiternus

Door alle tradities weet Sempiternus zich goed te onderscheiden. Daarnaast staat Sempiternus bekend om de geweldige feesten en het opbouwen van een groot netwerk tussen studenten.

Studentenvereniging Osiris

Studentenvereniging Osiris is de grootste studentenvereniging van Leeuwarden. Met de feesten en activiteiten van Osiris maak je van je studietijd je studententijd!

Studentenvereniging Io Vivat

Studentenvereniging Io Vivat bevindt zich in hartje Leeuwarden. De perfecte plek om een onvergetelijke studententijd te beleven met jouw nieuwe studievrienden.

Wijnvereniging Dionysus

Wijnvereniging Dionysus is een studentenvereniging die zorgt voor verbinding tussen verschillende studenten. Dit ontstaat tijdens de wijnproeverijen die worden georganiseerd om samen meer kennis op te doen over wijn.

A.S.V Wolwêze

Dé studentenvereniging voor mensen die houden van gekte, gezelligheid en geen verplichtingen. Zo doet de studentenvereniging dan ook niet aan ontgroeningen of regels. Lees hier alles over deze leuke studentenvereniging.