U bent hier

A.S.V Wolwêze

Dé studentenvereniging voor mensen die houden van gekte, gezelligheid en geen verplichtingen. Zo doet de studentenvereniging dan ook niet aan ontgroeningen of regels. Ze leven volgens het motto: ‘Geen ballen, wel kloten!’. De naam komt van het woord ‘welzijn’. De studentenvereniging is namelijk oorspronkelijk opgericht voor deze opleiding.

De studentenvereniging is in 1978 opgericht en vestigt zich ondertussen in een pand aan het Auckamastraatje. Iedereen is hier welkom om biertjes (of iets anders) te komen drinken. Ook kun je te allen tijde meedoen aan leuke (culturele) activiteiten. Op deze manier ontmoet je al snel nieuwe vrienden. De sociëteit is elke donderdag tot zaterdag geopend van 21:00 tot 03:00 uur.

Evenementen

Om de week wordt er op woensdagavond een spel gespeeld. Genaamd: ‘Weerwolven van Wakkerdam’. Daarnaast is er elke maand een groots feest. Elke twee namen organiseert het bestuur een toffe pubquiz. Je betaald je bij Wolwêze niet scheel aan een lidmaatschap en je hebt geen verplichtingen. Zou je graag lid willen worden? Kom dan langs de sociëteit of neem contact op via onderstaande gegevens.

Contact A.S.V Wolwêze Leeuwarden

secretaris@wolweze.nl

wolweze.nl 

Lees ook

Abonneren op