U bent hier

Studentenvereniging Osiris

Studentenvereniging Osiris is de grootste studentenvereniging van Leeuwarden. Met de feesten en activiteiten van Osiris maak je van je studietijd je studententijd!

De vereniging

Met twee horecagelegenheden, 25 commissies en bijna 600 leden mag Studentenvereniging Osiris zich de grootste studentenvereniging van Leeuwarden noemen. De vereniging is aangesloten bij Hogeschool Van Hall Larenstein waar ook het grootste deel van haar leden studeert.

De vereniging is ontstaan in 1996 bij de fusie van drie agrarische studentenverenigingen: Reholitas uit Bolsward, DEMETER uit Groningen en Abundia uit Leeuwarden. Sindsdien zijn de leden van Studentenvereniging Osiris elke avond te vinden in onze sociëteit, midden in het centrum.

Activiteiten

Sociëteit ‘Abydos’ is elke doordeweekse dag open van 21.00 uur tot de late uurtjes, met elke donderdag een feest georganiseerd door onze leden. Geniet van de zomerse temperaturen tijdens de Beachparty of werk aan je tequila resistentie tijdens Fiësta Mexicana!

De vereniging beschikt over 25 commissies waar je lid van kunt worden en zo jezelf kan ontwikkelen op een leuke en leerzame manier. Studentenvereniging Osiris heeft ook een eigen sloep genaamd “De Zeeleeuw”, waarmee wordt meegedaan aan wedstrijden zoals de Harlingen-Terschelling roeirace en de Amsterdamse grachtenrace.

Contact met Studentenvereniging Osiris Leeuwarden 

 

Lees ook

Thuis studeren
netflix
Abonneren op