U bent hier

Navigators Studentenvereniging Leeuwarden (NSLeeuwarden)

Geloof, gezelligheid en gastvrijheid staan bij onze vereniging centraal. Naast dat we onze glazen heffen tijdens een borrel, besteden we ook veel tijd aan God. Tijdens kringavonden investeren we in elkaar en in het geloof. Door Bijbelstudie en gesprek helpen we elkaar te groeien in onze relatie met God. Na een kringavond komen we graag bij elkaar in onze sociëteit Vox voor een gezellige borrel; een goede balans tussen Bijbel en bier. Elke dinsdag en donderdag sluiten we de dag af met een borrel. Naast alle kringavonden en wekelijkse borrels hebben we een heleboel andere activiteiten. Om verdieping te zoeken in het geloof, organiseren wij thema-avonden. Tijdens deze avonden hebben we het samen met een spreker over onderwerpen als relaties, levensvragen, geloofstwijfels etc.

Jaarlijks wordt er van alles georganiseerd, zoals een verenigingsweekend, Nieuwjaarsdiner, een Diesweek (verjaarweek van de vereniging) met als knallende afsluiting het gala, en een landelijk songfestival georganiseerd. Naast al deze activiteiten organiseren wij twee keer per jaar een Alpha-cursus.

NSLeeuwarden is een van de 15 Navigators Studentenverenigingen in Nederland. Met de landelijk georganiseerde activiteiten kun je daardoor heel veel christelijke studenten ontmoeten! Met NSLeeuwarden haal je zeker meer uit je studententijd!

Je kunt elk moment lid worden van onze vereniging. Je hoeft dus niet te wachten tot september of februari! Wil je onze vereniging leren kennen? Je bent altijd van harte welkom op onze wekelijkse borrels op dinsdag en donderdag vanaf 22:00 uur en bij onze activiteiten. Volg ons via Facebook en Instagram om onze activiteiten in de gaten te houden. Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar abactis@nsleeuwarden.nl.

Lees ook

eindexamens voorbereiden
Abonneren op