U bent hier

Hallieu

Studievereniging Hallieu

Studievereniging Hallieu is de studievereniging van de opleiding Milieukunde op het Van Hall Larenstein in Leeuwarden. Sinds de oprichting in 1987, wordt de studievereniging gerund door milieukundestudenten. Er worden activiteiten zoals lezingen, excursies, feesten, en andere leuke dingen georganiseerd speciaal voor milieukundestudenten. Het doel van de vereniging is het creëren en versterken van netwerken tussen milieukundestudenten onderling en milieukundestudenten en hun toekomstige werkveld. Hallieu bestaat uit de Activiteitencommissie, de PR- en Sponsorcommissie, Redactie, kascontrolecommissie en het bestuur.

Activiteitencommissie

Activiteiten worden georganiseerd door de Activiteitencommissie van Hallieu. Hieronder vallen lezingen, filmavonden en excursies over o.a. energie(-besparing, -transitie, -opwekking), ecologie, waterzuivering en bodembeheer. Daarnaast organiseert de vereniging elke periode een themafeest in Bar Sybs samen met studievereniging Medusa (opleiding Kust- en Zeemanagement). Verder worden er andere leuke activiteiten georganiseerd om leden elkaar beter te leren kennen, zoals bowlingavonden en kanotochten.

Ook organiseert Hallieu samen met andere studieverenigingen van het Van Hall Larenstein in Leeuwarden activiteiten en evenementen, zodat ook tussen verschillende verenigingen en opleidingen een netwerk ontstaat. Het Wintergala is een voorbeeld van een evenement dat samen met de andere verenigingen wordt georganiseerd.

PR- en Sponsorcommissie

De PR- en Sponsorcommissie van Hallieu regelt alle sponsor gerelateerde zaken. Zij benaderen bedrijven en bedrijven kunnen hen benaderen. Algemene sponsoring door bedrijven of eenmalige evenementen sponsors hebben direct contact met deze commissie. Ook regelt de PR- en Sponsorcommissie merchandise voor de leden van Hallieu, zoals duurzame hoodies, stickers en mokken en werkt de commissie nauw samen met de Activiteitencommissie voor sponsoring van evenementen. Ook beheert de PR- en Sponsorcommissie de sociale media kanalen en de website.

Studievereniging Hallieu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens

Website: hallieu.nl
E-mail: hallieu@hvhl.nl

Facebook: studievereniging Hallieu
LinkedIn: studievereniging Hallieu
Instagram: studievereniging Hallieu

Studievereniging Hallieu

Lees ook

Taal leren vanuit huis
Abonneren op