U bent hier

Vrije tijd in Leeuwarden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leeuwarden. Koop kaartjes voor een leuk festival of feestje, sleur jezelf van de bank en start met bootcampen of laat je cultureel inspireren door de bruisende binnenstad van Leeuwarden. Wat kun je allemaal doen in deze leuke stad als je tijd over hebt?

Reizen tijdens en na je studententijd

Als student gaat er niets boven de vakanties gedurende het hele jaar. Met name de zomervakantie is iets waar wij als studenten verschrikkelijk erg naar uitkijken. Maar je bent een arme student en de meest luxe vakanties en verre reizen zijn niet altijd mogelijk.

Start nu écht met sporten

Wordt het niet eens tijd dat je op zoek gaat naar je passie op het gebied van sport? Leeuwarden heeft talloze sport opties voor de sportieve student, maar ook voor studenten die vooral genieten van de 3e helft.

Alles over fitness in Leeuwarden

Het doorsnee leven van een student is allesbehalve 'healthy' te noemen. Daarom is het belangrijk om tussen het feesten door aan je body te werken. Zo kun je genieten van je studententijd, blijf je fit en zit je goed in je vel. Op deze pagina de basis om te starten met fitness in Leeuwarden en alles wat je daarover moet weten.

Koop kaartjes voor een festival of feestje

Leeuwarden organiseert vele leuke evenementen. Zo is er ieder jaar Het Freeze Festival. Ook worden er grote feesten gegeven op het Olderhoofsterkerkhof. Zeker de moeite waard om het overzicht van evenementen in de gaten te houden.

Lees ook

Abonneren op