U bent hier

Vrije tijd in Leeuwarden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leeuwarden Studentenstad. Koop kaartjes voor een leuk festival of feestje, drink een biertje in een gezellige kroeg, sleur jezelf van de bank en start met bootcampen of doe eens wat cultureels (en dat hoeft echt niet saai te zijn). Wat kun je allemaal doen in Leeuwarden Studentenstad in je vrije tijd? Je vindt het hier!

Wil je maandelijks een overzicht met toffe hotspots, vette evenementen en andere leuke dingen om te doen in Leeuwarden Studentenstad direct in je mailbox ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Uitgaan in Leeuwarden

Wil je stappen in Leeuwarden? Dan zijn er voor studenten genoeg plekken om je te vermaken! Wij maakten een lijstje met de leukste kroegen en clubs. Zo weet je waar jij je elke dag van de week kunt vermaken.

Reizen tijdens en na je studententijd

Als student gaat er niets boven de vakanties gedurende het hele jaar. Met name de zomervakantie is iets waar wij als studenten verschrikkelijk erg naar uitkijken. Maar je bent een arme student en de meest luxe vakanties en verre reizen zijn niet altijd mogelijk.

Ontdek de 5 culturele hotspots van Leeuwarden

Je kunt het weekend natuurlijk in de vele kroegen doorbrengen, maar soms ben je toe aan iets anders. Gelukkig heeft Leeuwarden ook een heleboel culturele hotspots die echt een bezoekje waard zijn! De tips die je volgens ons echt moet afvinken:

Start nu écht met sporten

Wordt het niet eens tijd dat je op zoek gaat naar je passie op het gebied van sport? Leeuwarden heeft talloze sport opties voor de sportieve student, maar ook voor studenten die vooral genieten van de 3e helft.

Alles over fitness in Leeuwarden

Het doorsnee leven van een student is allesbehalve 'healthy' te noemen. Daarom is het belangrijk om tussen het feesten door aan je body te werken. Zo kun je genieten van je studententijd, blijf je fit en zit je goed in je vel. Op deze pagina de basis om te starten met fitness in Leeuwarden en alles wat je daarover moet weten.

Koop kaartjes voor een festival of feestje

Leeuwarden organiseert vele leuke evenementen. Zo worden er regelmatig grote feesten gegeven op het Olderhoofsterkerkhof. Zeker de moeite waard om het overzicht van evenementen in de gaten te houden.