U bent hier

Vrije tijd in Leeuwarden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leeuwarden Studentenstad. Koop kaartjes voor een leuk festival of feestje, drink een biertje in een gezellige kroeg, sleur jezelf van de bank en start met bootcampen of doe eens wat cultureels (en dat hoeft echt niet saai te zijn). Wat kun je allemaal doen in Leeuwarden Studentenstad in je vrije tijd? Je vindt het hier!

Wil je maandelijks een overzicht met toffe hotspots, vette evenementen en andere leuke dingen om te doen in Leeuwarden Studentenstad direct in je mailbox ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Uitgaan in Leeuwarden

Wil je stappen in Leeuwarden? Dan zijn er voor studenten genoeg plekken om je te vermaken! Wij maakten een lijstje met de leukste kroegen en clubs. Zo weet je waar jij je elke dag van de week kunt vermaken.

Reizen tijdens en na je studententijd

Als student wil je volop van het leven genieten en daar hoort reizen natuurlijk bij. Een verre reis in de zomervakantie, een weekend weg met vrienden, op wintersport met je vereniging en nachtjes weg met je vriend(in). Zo kan je de leukste tripjes en mooiste verre reizen organiseren voor een goede prijs!

Ontdek de 5 culturele hotspots van Leeuwarden

Je kunt het weekend natuurlijk in de vele kroegen doorbrengen, maar soms ben je toe aan iets anders. Gelukkig heeft Leeuwarden ook een heleboel culturele hotspots die echt een bezoekje waard zijn! De tips die je volgens ons echt moet afvinken:

Alles over fitness

Wil jij genieten van je studententijd, maar ook fit blijven en lekker in je vel zitten? Op deze pagina hebben wij de belangrijkste informatie over fitness voor je op een rij gezet.