U bent hier

Koop kaartjes voor een festival of feestje

Leeuwarden organiseert vele leuke evenementen. Bijvoorbeeld: Het Freeze FestivalWelke al jaren de graadmeter is van de Friese popcultuur. Van metal tot dansbare pop, folk en rebelse hip-hop. Alles vind je op dit festival terug! Dit grote Friese festival duurt meerdere dagen en vind op meerdere plekken plaats. Een groot feest dus! 

 

Ook is er ieder jaar een Mega Tent op het Olderhoofsterkerkhof in Leeuwarden. Hier worden meerdere feesten gegeven als 90’s XXL, waar het altijd barst van de gezelligheid. 

 

Maar ook een feest genaamd: LEDS Party. Dit is een afsluiter van de LEDS RUN. Wat een hardloopwedstrijd is van 5 kilometer. Ook wel de FUN RUN genoemd, waarbij je rent langs lichtkunstweken, prachtige 3D mapping show op het gerechtsgebouw en spectaculaire LED en laser shows. 

 

Op de hoogte blijven van alle evenementen in Leeuwarden

Voor een overzicht van alle leuke evenementen waar je kaartjes voor kunt halen in Leeuwarden kijk je op de evenementenkalender

 

Wil je op de hoogte blijven? Ga dan naar onze overzichtspagina om op de hoogte te blijven van alle upcoming festivals en evenementen in Leeuwarden.

 

 

Lees ook

Abonneren op