U bent hier

Start nu écht met sporten

Wordt het niet eens tijd dat je op zoek gaat naar je passie op het gebied van sport? Als je minder sportief bent en in je "drukke" studentenleven schiet sporten er wel eens bij in.

Sporten in Leeuwarden is ook gezellig

We kennen allemaal die innerlijke drive om op de bank te blijven zitten in plaats van deel te nemen aan een bootcamp in het park om de hoek (zwaar leven). Maar dat gevoel als je het wél gedaan hebt... Gelukkig zijn er veel sport(vereniging) opties in Leeuwarden die sport ook met gezelligheid combineren: hockey, voetbal, tennis, roeien, atletiek,  of zelfs golfen (misschien een verborgen talent?). Sportliefhebbers hebben ruime keuze in Leeuwarden en die niet zo sportieve student ook. Interesse? Kijk op onze sportpagina naar het overzicht van alle sportverenigingen in Leeuwarden.

Sportcentra in Leeuwarden

Wanneer je in het bezit bent van een sportpas kun je als student in Leeuwarden bij vele sportcentra terecht. Hier kun je onbeperkt fitnessen en meedoen aan leuke groepslessen. Ook kun je talent op het ijs ontwikkelen. Misschien ben jij wel een echt watermens en ga je liever duiken of baantjes trekken? In Leeuwarden kan dat allemaal.

Lees ook

canal digitaal
Abonneren op