U bent hier

Werken in Leeuwarden

Ga jij in Leeuwarden studeren? Dan wil je vast naast je studie wel werken. Wij bieden je een overzicht van de leukste (bij)banen en stages in en rondom Leeuwarden, bieden je hulp met solliciteren en hoe je een CV moet schrijven of helpen je op weg met je eerste stappen naar ondernemerschap

Wat is een studiegerelateerde bijbaan?

Een studiegerelateerde bijbaan is simpel gezegd een bijbaan die bij jouw studie past. Je studeert niet voor niets! Je kan naast je opleiding een bijbaantje zoeken die bij je opleiding past zodat je meer werkervaring kan opdoen.

Bijbaan in Leeuwarden

Op zoek naar een studiegerelateerde (bij)baan, stage of startersfunctie? Wij bieden jou het meest complete overzicht van Leeuwarden. Bekijk onze vacatures en reageer om direct in contact te komen met de aanbieder.

Ondernemen tijdens je studie

Ja! Jij hebt hét idee en wilt deze briljante vondst direct commercieel maken. Dus je start als student ondernemer. Waar begin je? Welke regels zijn er? Zit het ondernemen in je? De eerste stappen als student ondernemer op een rij.

Loon, loonstroken en belasting

Wat is het minimumloon, wat staat er op je loonstrook en hoeveel vakantiegeld en vakantiedagen krijg je en wat krijg je terug van de belastingdienst?

Hoe moet je solliciteren?

Ben je als student op zoek naar een baan en moet je solliciteren? Dat betekent: vacatures vinden, sollicitaties voorbereiden, brieven/mails opstellen en je CV "dreamjob" proof maken. Help, waar start je? Helpen deze tips je op weg?

Hoe maak je een goed CV?

Hoe maak je een goed CV? Waar moet je op letten en wat moet er in staan? Wij bieden je een aantal tips en vertellen je ook wat je absoluut niet moet doen!

Nieuwste bijbanen en stages uit Leeuwarden e.o.