← Terug naar overzicht

Online marketeer

Beschrijving

Online Marketing Medewerker M/V

Om onze marketing verder te professionaliseren, zijn wij op zoek naar een Online Marketing medewerker voor 32 tot 40 uur per week. Als Online Marketing medewerker ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de online conversiedoelstellingen, het mee ontwikkelen van het online marketingbeleid, het bedenken, uitvoeren en evalueren van online campagnes/projecten en het vertalen van online kansen in de organisatie. Daarnaast beheer je alle websites en verwerk je digitale verzoeken van onze dealers.

Je werkt samen met de Marketing Medewerker en rapporteert aan de Marketing Manager. Je hebt een duidelijke focus op zoekmachinemarketing. SEO en SEA zijn de belangrijkste pijlers in je functie. Daarnaast plaats je nieuwsberichten en projecten die jij zelf hebt geschreven, houd je de Social media accounts up-to-date en onderhoud je de websites. Alle acties die online plaatsvinden, analyseer je aan de hand van Google Analytics en vertaal je naar web-optimalisaties. De online trends en ontwikkelingen houd je goed in de gaten; je ontdekt waar kansen liggen en deelt deze op de afdeling. Dankzij jouw expertise en enthousiasme is VIAVAC goed vindbaar voor haar doelgroep. 

Functie-eisen

  • Je bent een analytische, proactieve en resultaatgerichte professional met minimaal 1 jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau met een opleiding op het gebied van Marketing & Communicatie.
  • Je hebt kennis van online marketing.
  • Je bent technisch onderlegd en je hebt ervaring met SEO/SEA en conversie-optimalisatie.
  • Je bent bekend met o.a. Web Analytics/Google Analytics, Google Adwords, Bing, Social media (advertising), A/B-testing en online campagnes waaronder Facebook campagnes.
  • Je beheerst uitstekend de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je hebt ervaring met WordPress. Kennis van de Duitse taal.
  • Je hebt affiniteit met bouw en techniek.

Werken bij VIAVAC

Wij werken in een informele sfeer en vinden het belangrijk dat je jezelf kan zijn. Doen waar je gelukkig van wordt. Naast hard werken staat plezier ook voorop. Je komt terecht in een team met ambitie. Successen worden met elkaar gevierd.

Geïnteresseerd? Stuur jouw motivatiebrief voorzien van CV naar christel@viavac.com t.a.v. Christel Reinders, Manager HRM a.i. Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Thomas Andriessen, Marketing Manager (thomas@viavac.com). Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Ik wil deze startersfunctie!

Meer bijbanen en stages uit Leeuwarden e.o.

Lees ook

bijbaan voor studenten
Holland Security Group werken
Abonneren op