← Terug naar overzicht

Specialist ouderengeneeskunde / basisarts

Beschrijving

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kom dan werken in het land van Bløf en Racoon en geniet daarnaast van de mooie natuur en de prachtige stranden van Schouwen-Duiveland. Als specialist ouderengeneeskunde maak je deel uit van het Advies- en behandelcentrum van Allévo in Zierikzee. en vorm je met twee specialisten ouderengeneeskunde en twee physician assistants het medisch team van Allévo.

Dit zoeken we in jou

Een collega die zich thuis voelt in een kleinschalige en overzichtelijke setting met een werksfeer die zich kenmerkt door laagdrempeligheid en collegialiteit.

Wat kun je van ons verwachten?

Allévo biedt een ruime diversiteit aan zorgproducten aan ca. 300 cliënten. Naast chronische somatische- en psychogeriatrische zorg, ook geriatrische revalidatie, Parkinson dagbehandeling en zorg voor mensen met gerontopsychiatrische problematiek en met niet-aangeboren hersenletsel. Allévo waardeert je bijdrage als professional en stelt hier een prima salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden tegenover. Heb je ambitie voor wetenschappelijk onderzoek of opleiding, dan zullen we dit van harte ondersteunen. Binnen en buiten Allévo is er voldoende werkgelegenheid voor een eventuele partner.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten?

Voor meer informatie kun je op werkdagen contact opnemen met Arno de Jong, manager advies- en behandelcentrum of Esther Oosterhoff, specialist ouderengeneeskunde via telefoonnummer 088 110 2800. Solliciteren (vóór 31 mei 2019) kan via de knop 'ik wil deze bijbaan' onderaan op de pagina. Bij indiensttreding vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Ik wil deze startersfunctie!

Meer bijbanen en stages uit Leeuwarden e.o.

Lees ook

bijbaan voor studenten
Holland Security Group werken
Abonneren op