← Terug naar overzicht

Verzorgende IG zuid-holland

Beschrijving

Wij zijn met spoed op zoek naar nieuwe collega's omgeving Brielle/ Westvoorne / Hellevoetsluis. 

Werken in de thuiszorg 

Tijd voor een nieuwe uitdaging? Ooit aan de thuiszorg gedacht? Extramurale zorg is een hele uitdagende vorm van zorg verlenen. Er wordt veel gevraagd van je zelfstandigheid en je creativiteit. Elk bezoek aan de klant is anders, wat het werk echt divers maakt. Werken in de thuiszorg is de meest persoonlijke vorm van zorg. In de huiselijke omgeving van de klant bied jij jouw hulp. Elk bezoek is een echt één op één moment tussen jou en de klant, zonder tussenkomst van een pieper of collega’s. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Samen met je team zorg je er voor dat jullie klanten zo lang en gelukkig mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Dat is waar je het voor doet! 

Werken als Verzorgende IG 

Als verzorgende IG bezoek je klanten thuis om ze te verzorgen in hun vertrouwde omgeving. Je helpt ze daar waar ze hulp nodig hebben en daagt ze uit in wat ze zelf nog kunnen doen. Je werkt zelfstandig, maar toch ook samen. Jij bent verantwoordelijk voor de klanten die aan jou zijn toevertrouwd, maar hierbij kun je altijd rekenen op de hulp van collega’s uit je team. Je voert verpleegkundige handelingen uit, zoals het geven van medicatie, het zetten van een injectie, zwachtelen en wondzorg. Je ondersteunt de klant met de algemene dagelijkse levensverrichtingen zoals douchen of wassen en aankleden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van zorg voor een aantal klanten. Bij Actief Zorg geloven we sterk in persoonlijke ontwikkeling binnen ons vakgebied. We begeleiden je waar nodig en je wordt gesteund in je ontwikkelingswensen.

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden!

 • Je krijgt snel een vast contract;
 • Je verdient een goed salaris conform CAO VVT. Bij ons word je ingeschaald in FWG 40!;
 • Je krijgt een telefoon van de zaak;
 • Je bepaalt in overleg de dagen waarop je werkt;
 • Je krijgt veel vrijheid in het uitvoeren van je werk;
 • We bieden je een aantrekkelijk aanbod aan scholingsmogelijkheden en e-learning modules.
 • Er zijn doorgroeimogelijkheden!

Deze functie bij Actief Zorg past bij jou, wanneer…

 • Je jezelf wilt inzetten om mensen zo lang en gelukkig mogelijk thuis te laten wonen;
 • Je lef hebt en werkt vanuit je hart;
 • Je het fijn vindt om zelfstandig bezig te zijn in een hele diverse functie met veel wisselende klantmomenten op een dag;
 • Je alert, klantgericht, betrouwbaar, verantwoordelijk, probleemoplossend, communicatief en sociaalvaardig bent;
 • Je beschikt over een diploma verzorgende IG niveau 3 en bevoegdheden voor zorg technische handelingen. Heb je wel een zorgdiploma niveau 3, maar nog geen IG? Geen probleem, wij leiden je graag intern op!
 • Je beschikt over een auto, of bent bereid die aan te schaffen.

Heb je nog vragen? 

Stel ze gerust. Voor informatie of vragen kun je contact opnemen met Robin Proosten op 06-42110459 

Werken bij Actief Zorg

Ons motto luidt: Geluk Dichtbij. Geluk Dichtbij betekent voor ons écht kijken waar iemand behoefte aan heeft en daar naar handelen. We proberen zo een bijdrage te leveren aan het geluksgevoel van iedereen die met ons verbonden is. Dat geldt dus niet alleen voor onze klanten, maar zeker ook voor onze medewerkers. Gelukkige klanten en medewerkers zorgen voor groei en dat merken we. Met 3.500 medewerkers zet Actief Zorg zich dagelijks in voor ruim 15.000 klanten die thuis hulp kunnen gebruiken. Maar deze groei uit zich niet alleen in omvang. Als organisatie zien wij ontwikkeling als een veel belangrijkere groeifactor. Ontwikkeling op het gebied van menswaardige zorg. Ontwikkeling van onze collega’s in de vorm van opleidingen, coaching en trainingen. En ontwikkeling van onze klanten, zodat zij zo lang en gelukkig mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Groei jij met ons mee?

Ik wil deze Bijbaan!

Meer bijbanen en stages uit Leeuwarden e.o.

Studentambassadeurs - Studiegerelateerdebijbaan.nl

Lees ook

bijbaan voor studenten
Holland Security Group werken
Abonneren op